Tilmeld din nummerplade til automatisk betaling, så kan du uden bekymring kører ind og ud af parkeringshusene Albert, Tróndur og Cronhammar, samt på Abelones Plads.

Registrer dit køretøj inden du parkerer

I p-husene og på Abelones Plads, bliver din nummerplade automatisk scannet af et kamera ved indkørsel til parkeringsområdet.

Tilmeld dig som ny bruger og tilføj et betalingskort samt dit køretøj inden du parkerer til en såkaldt "Pay As You Go" aftale, så trækker vi betalingen direkte på dit betalingskort, hver gang du har foretaget en parkering. Når du har oprettet en profil i systemet, har du også mulighed for at købe dags- måneds- eller årskort til udvalgte parkeringsområder.

I p-husene tilbyder vi 2 timers gratis parkering, men dette er ikke gældende for Abelones Plads.

Hvordan ved jeg, om jeg er tilmeldt automatisk betaling?

Når du er tilmeldt automatisk betaling, vil du altid modtage en notifikation via e-mail eller SMS efter afsluttet parkering. Hvis du ikke har modtaget en sådan notifikation, anbefales det at kontrollere, om din aftale er korrekt oprettet.

Ved at logge ind på din brugerprofil på siden for automatisk betaling, bør der under sektionen "Mine aftaler" være en boks med information om en "Pay As You Go"-aftale. Hvis denne boks ikke er synlig, men der i stedet kun er en knap med teksten "Køb ny aftale" er du ikke tilmeldt automatisk betaling. I så fald er det dit ansvar at foretage en onlinebetaling for din parkering indenfor 72 timer for at undgå et gebyr. Besøg siden om online betaling.

Jeg har afsluttet min parkering, men var ikke tilmeldt automatisk betaling, hvad gør jeg?

Hvis du ikke var tilmeldt automatisk betaling, da du startede din parkering i et af p-husene, eller på Abelones Plads, så kan du indtil 72 timer efter endt parkering, betale for parkeringen online og slippe for at få et gebyr. Gå til siden om online betaling.

Denne løsning er kun en mulighed de steder, hvor der er nummerpladescanner (altså i p-husene eller på Abelones Plads).

Har du fået nyt betalingskort eller ny bil?

Hvis du er registreret til automatisk betaling skal du selv foretage ændringer, hvis du har fået nyt betalingskort eller ny bil. Du skal logge ind på din profil og redigere dine oplysninger.

Hvis du i stedet bruger en af de godkendte betalings apps, så husk at rette kort oplysninger og/eller nummerplade direkte i app'en. 

Kan jeg tilmelde flere køretøjer til automatisk betaling?

Ja, det er muligt at tilmelde flere køretøjer under én profil. Du skal du dog være opmærksom på, at alle nummerpladerne skal være synlige under "Pay As You Go"-aftalen i sektionen "Mine aftaler".

Hvis flere køretøjer, der er registreret under samme profil, parkerer samtidigt på en parkeringsplads med nummerpladescanning, vil systemet kun være i stand til at registrere ét af køretøjerne til automatisk betaling. Dette er gældende, selvom køretøjerne er parkeret på forskellige områder. Skulle der opstå et behov for at parkere flere køretøjer i samme tidsrum, er det nødvendigt at registrere hvert køretøj under en separat profil.

Husk, at hver profil skal være med hver sin unikke e-mailadresse. 

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad koster det at parkere?

  Læs mere om priserne for parkering på siden: Hvad koster det at parkere?

   

 • Hvordan køber jeg dagskort, månedskort eller årskort

  Er du interesseret i at købe et dags- måneds- eller årskort til parkering i ét af vores p-huse eller til Abelones Plads, skal du oprette dig en profil i parkeringssystemet.

  Herefter kan du under din profil og aftaler, købe en ny aftale. 

  Læs mere om priserne for dags, måneds- og årskort

  Vær opmærksom på, at selvom du har købt et dags, måneds eller årskort, kan vi ikke garantere, at der er en ledig p-plads.

 • Hvordan kan jeg få registreret invalideskilt?

  Nummerpladescannerne i p-husene og på Abelones Plads, kan ikke umiddelbart tage højde for at du har et invalideskilt. Men vi kan hjælpe dig med at få registreret det i parkeringssystemet.

  Udfyld ansøgning om handicapparkering i p-husene og Abelones plads.

  Du skal:

  • Vedhæfte en kopi af både for- og bagside af dit invalideskilt.
  • Vedhæfte en kopi af registreringsattesten på køretøjet.
 • Hvad siger Datatilsynet om registrering af nummerplader?

  Datatilsynet har udtalt sig om registrering af nummerplader.

  Retningslinjerne kan ses her: Datatilsynet angiver

Sidst opdateret: