Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer.


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Større projekter i trafikken

Vi arbejder løbende på at forbedre sikkerheden og fremkommeligheden på veje og stier. Her får du et overblik over, hvor der er gang i længerevarende projekter.

 • Hvad sker der i trafikken?

 • Forbindelsesvej vest om Uhre

  Se et kort over forbindelsesvejens placering (PDF).

  Politikerne i Vejle har besluttet, at der skal etableres en forbindelsesvej vest om Uhre - mellem Vardevej og Planetbyen.

  Projektet er en del af Mobilitetsplan 2018-2030 - et visionskatalog.

  Første spadestik til vejen blev taget 22.10. 2020.

  Der skal udover selve vejstykket op til Petersmindevej etableres en rundkørsel, der forbinder Vejledalen med det første stykke af ringvejen og videre op til Petersmindevej.

  Arbejdet med rundkørslen og en cykeltunnel i forbindelse med denne begyndte i januar 2021, og vil vare frem til slutningen af juni.

  Det betyder, at der fra begyndelsen af januar har været indskrænket kørebane på Vardevej. I midten af februar vil Vejledalen blive spærret i en kortere periode, ligesom det også bliver nødvendigt at afspærre Vardevej. Datoerne for dette følger.

  Du kan læse mere om projektet og planerne for forbindelsesvejen. Her vil også om kort tid ligge en tidsplan for projektet.

  Hele anlægsarbejdet forventes at vare i cirka to år. 

 • Vejle: Renovering af Rådhustorvet og Kirkegade/Blegbanken

  Renoveringen af Rådhustorvet i Vejle bygger på et ønske om at skabe en plads til endnu flere mennesker på byens vigtigste torv - og et ønske om at skabe samme udtryk, som torvet havde tilbage i 30'erne; en stor, åben plads uden trapper og niveauforskelle. 

  Hele torvet får nye belægninger, træer, belysning, vandkunst og inventar.

  Projektet er udviklet i samarbejde med byens borgere og butikker.

  Rådhustorvet set fra Søndergade

  Visualisering af Rådhustorvet

  Hvor lang tid tager det?
  Brolæggerne var færdige med første del af torvet i august 2020. Der mangler stadig belægning på torvets midterste areal, som midlertidigt er blevet dækket med beton. Den planlagte vandkunst er forsinket på grund af corona-nedlukningen, men tildækningen gør, at torvet i mellemtiden kan tages i brug til alle  vinterens arrangementer.

  Det forventes, at vandkunsten bliver etableret på torvet i foråret 2021.

  Tilmeld dig sms-service og få besked om vejarbejdet
  Du kan tilmelde dig en sms-løsning, hvor du får besked, hvis der sker ændringer i projektet, eller hvis vi har anden ny, relevant information om arbejdet.

  Tilmeld dig den gratis SMS-service og få besked om 
  anlægsprojektet.

  Læs mere om, hvordan historie og nyanlæg smelter sammen i en artikel fra "Byggematerialer".

   

 • Øvrige kortere projekter i hele Vejle

  Udover de længerevarende projekter, der er i gang i hele Vejle, som du finder her på siden, forsøger vi fra uge til uge at give et samlet overblik over den aktuelle trafikinformation.

  Her finder du et kort, hvor du kan zoome ind på et ønsket område og finde ud af, hvad der påvirker trafikken lige nu - såsom gravearbejde, arrangementer, udskiftning af signalanlæg og lignende.

Sidst opdateret: 21. januar 2021