Nu udbydes yderligere 17 parcelhusgrunde i en nyere udstykning i Børkop, som er en attraktiv tilflytterby. Et ideelt sted for nybyggere og børnefamilier at slå sig ned.


Der har lige været udbud på grundene, hvorfor de IKKE er til salg pt. Siden bliver opdateret senest i uge 50, hvor man se kan se, hvad der er solgt og herefter sættes grundene atter til salg.

 

Børkop ligger ca. 10 km fra Vejle. Derudover er der god infrastruktur til hele Trekantområdet, samt Odense og Aarhus, uanset om du er i bil, tog eller bus.

Udstykningen ligger i et naturskønt område med kuperet terræn og naturen som nærmeste nabo.

Børkop har inden for de seneste 10 år været i en rivende udvikling. Byen har alt, hvad en familie af i dag efterspørger. Her er adskillige dagligvarebutikker, apotek, specialbutikker, caféer og meget mere. Her er et aktivt foreningsliv med adskillige idrætsforeninger, nem adgang til offentlig transport og kort afstand til Vejle og Fredericia. Her er golfbane, marina, lækre strande, skove og bakkede terræner. Endvidere mange grønne stier, der fører børnene sikkert rundt i byen.

Læs mere om lokalområdet her: Børkop - Vejle Kommune

Ved afgivelse af købstilbud skal både tilbudsblanket og fortrydelsesret indleveres. Vilkårene for udbuddet står i tilbudsblanketten. Der kan bydes på op til tre grunde i prioriteret rækkefølge.

Find materialet omkring grundene nedenfor.

Fristen for indlevering af bud er tirsdag den 5. december 2023 kl. 12.00.

Mindstepriser mellem 700.000-995.000 kr. Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter frem til grundskel.

Du kan ikke reservere grunde.

Sidst opdateret: