Har du eller dit barn et handicap - eller er du ældre og svækket? Så kan du søge om eller få tilskud til hjælpemidler, forbrugsgoder og boligændringer.


Kvikservice for hjælpemidler - til enkle sager

Er du over 18 år, har du varigt behov for et hjælpemiddel, og er sagen ukompliceret, så søg hjælp hos Kvikservice. Her sidder en sagsbehandler klar til at rådgive dig og afgøre om du kan få hjælp. 

Eksempler på hjælpemidler som kan bevilges: Albuestokke, transportkørestol, toiletstol, rollator og andre små hjælpemidler. Har vi dem på
lager, får du dem med hjem med det samme.

Kontakt Kvikservice

Niels Finsensvej 20, 7100 Vejle

Fremmøde

  • Torsdag kl. 13.00-17.00

Vi holder åbent og glæder os meget til at byde dig velkommen til KVIK-Service. 

Du skal forvente, at vi er opmærksomme på hånddesinfektion og en række andre hygiejnetiltag. Du kan derfor trygt komme i KVIK-service.

Hvis du har brug for hjælp og ikke kan komme i Kvik-service kan du ringe til os mandag, tirsdag, torsdag og fredag imellem 8.30 og 11.00 på 76 81 80 81. 

 

Hjælpemidler, forbrugsgoder eller boligændring

Du kan f.eks. søge om støtte til el-køretøj,  lån af kørestol, rollator, toiletforhøjer, seng, kugledyne, ramper, at få dørtrin fjernet eller støtte til at få lavet ændringer i din bolig.

I enkle sager afgør vi din ansøgning på baggrund af en tro- og loveerklæring. Sagsbehandlingstiden er højst fem dage.

Får du allerede tilskud til et hjælpemiddel, kan du med en tro- og loveerklæring søge om udskiftning af fodindlæg, støttekorset, paryk, brystprotese, kompressionsstrømper, badebænk, toiletforhøjer, rollator og albuestokke. Hvis du ikke ikke tidligere har fået en bevilling, kan du søge om tilskud til: Materialer til måling af blodsukker, brystprotese, badebænk og albuestokke. 


Personlige hjælpemidler

Du kan f.eks. søge om tilskud til ortopædisk fodtøj, arm- og benprotese, støttekorset, bandager, stomihjælpemidler, inkontinenshjælpemidler, teleslynge, forstærkertelefon, dørklokkeforstærker og vibrationsvækkeur.


Kompressionsstrømper

Søg om tilskud til kompressionsstrømper, også kaldet støttestrømper, hvis du har en kredsløbslidelse som f.eks. årekunder, ødem efter strålebehandling, væske i benene eller følger efter blodpropper i ben eller arme. Får du allerede tilskud til kompressionsstrømper, så søg om hjælpemidler med tro- og loveerklæring. Se ovenfor.


Syns og teknologihjælpemidler

Du kan f.eks. søge om tilskud til øjenproteser, talende ure, IT hjælpemidler, digitale afspillere, synsforstærkeranlæg mv.


Handicapbil

Du kan søge om tilskud til bil, hvis du har et handicap.

Kontakt Hjælpemiddelteamet

Vestre Engvej 51B, 4. sal, Sundhedshuset, 7100 Vejle
Tlf. 76 81 80 81

Fremmøde

  • Mandag - onsdag 9.00 - 15.00
  • Torsdag 9.00 - 17.00
  • Fredag 9.00 - 14.00

Telefontid
Mandag: 8.30 - 11.00
Tirsdag: 8.30 - 11.00
Torsdag: 8.30 - 11.00
Fredag: 8.30 - 11.00

 

 

E-mail: hjaelpemidler@vejle.dk

Brug Digital Post, hvis du sender personlige oplysninger.

Sidst opdateret: