Øllebrødschips

Sprøde rugbrødschips med oregano.

Chips og snacks
  • 4 skiver rugbrød (ca. 200 g)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk. oregano
  • ½ tsk. salt

Kom rugbrød og vand i en gryde og sæt det i blød 1-2 timer eller natten over.

Kog det op til en jævn øllebrød.

Blend eller sigt evt. hvis der er klumper i øllebrøden.

Smør øllebrøden helt jævnt og tyndt ud på bagepapir, så det dækker hele pladen eller smør den ud i smalle striber.

Drys krydderierne på.

Bag øllebrøden i ovnen ved 150 grader varmluft, midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Tag pladen ud og vend chipspladen og bag videre i ca. 15 minutter.

Afkøl på en rist og bræk pladen i flere stykker, ca. størrelse som ½ skiver knækbrød.

Server chipsene som snacks med dip fx humus.