Øllebrødschips
Sprøde rugbrødschips med oregano.
Chips og snacks
- 4 skiver rugbrød (ca. 200 g)
- 4 dl vand
- ½ tsk. oregano
- ½ tsk. salt
Kom rugbrød og vand i en gryde og sæt det i blød 1-2 timer eller natten over.
Kog det op til en jævn øllebrød.
Blend eller sigt evt. hvis der er klumper i øllebrøden.
Smør øllebrøden helt jævnt og tyndt ud på bagepapir, så det dækker hele pladen eller smør den ud i smalle striber.
Drys krydderierne på.
Bag øllebrøden i ovnen ved 150 grader varmluft, midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Tag pladen ud og vend chipspladen og bag videre i ca. 15 minutter.
Afkøl på en rist og bræk pladen i flere stykker, ca. størrelse som ½ skiver knækbrød.
Server chipsene som snacks med dip fx humus.