Tjek om din bolig ligger i et område, hvor der er mulighed for fjernvarme.

Tjek om din bolig ligger i et område, hvor der er mulighed for fjernvarme:

  • Gul viser hvor der er fjernvarme
  • Rød viser hvor fjervarmeselskaberne forventer at rulle fjernvarme ud
  • Grøn viser hvor der er potentiale for fjernvarme eller lokalvarme. Her er vi ved at undersøge nærmere, og vi opdaterer løbende kortet efterhånden, som vi får ny viden.

Dine muligheder for fjernvarme

Fjernvarme og lokalvarme er en kollektiv varmeform – det betyder, at der er flere, som deler investeringen i varmerør. Derfor er bred opbakning i lokalområdet vigtig. I mange byer er der etableret lokale varmegrupper, der aktivt arbejder med fjernvarme og lokalvarme.

Etablerede forsyningsområder

Bor du i et område, hvor fjernvarme er tilgængeligt i dag, eller hvor et fjernvarmeselskab har meldt ind, skal du kontakte dit lokale fjernvarmeselskab for at høre om dine muligheder for grøn og billig varme. Klikker du på kortet, kan du se, hvilket selskab, der leverer varmen i området. 

Fremtidige fjernvarmeområder

Bor du i et område, hvor fjernvarme eller lokalvarme kan være på vej (røde områder på kortet), kan du løbende holde dig opdateret her på kortet. Du vil også få nærmere besked, når analyserne er færdige.

Potentielle områder for fjernvarme/lokalvarme 

Vi er endnu ikke i mål med vores analyse over fjernvarmepotentiale (grønne områder på kortet). Bor du i et område, der ikke er markeret på kortet, er der ikke umiddelbare planer om fjernvarme. Dette kan dog ændre sig, når analysen er færdig.

Sidst opdateret: