Tjek om din bolig ligger i et område, hvor der er mulighed for fjernvarme.

Kortet viser de områder hvor der er fjernvarme (Gul) og potentielle områder for fjernvarme (Grøn).

"Potentiale for fjernvarme/nærvarme undersøges” betyder, at konsulenthuset COWI har peget på området som et sted, hvor fjernvarme kan etableres – men hvor der ikke er et varmeselskab, der endnu har forpligtet sig til at arbejde med området. Kommunen arbejder for at finde løsninger her.

Dine muligheder for fjernvarme

Bor du i et område, hvor fjernvarme er tilgængeligt i dag, skal du kontakte dit lokale fjernvarmeselskab for at høre om dine muligheder for grøn og billig varme. Klikker du på kortet, kan du se, hvilket selskab, der leverer varmen i området. Konvertering til fjernvarme i eksisterende områder er som regel relativt ukompliceret.

Bor du i et område, hvor fjernvarmen er på vej (gule områder på kortet), vil du blive kontaktet af Vejle Kommune og varmeselskabet, når selskabet er klar til at arbejde i området.

Bor du i et område, der ikke er markeret på kortet, forventer vi umiddelbart ikke, at der er fjernvarme på vej. I så fald kan jordvarme, varmepumper eller andet være relevant. Se eventuelt https://sparenergi.dk/forbruger/varme

Fjernvarme er en kollektiv varmeform – det betyder, at der er flere, som deler investeringen i varmerør. Derfor er bred opbakning i lokalområdet vigtigt.

Sidst opdateret: