Hvis du har en virksomhed (et CVR nummer) og gerne vil aflevere dit erhvervsaffald på genbrugspladserne i Vejle Kommune, skal du være tilmeldt G'Bizz-ordningen.

 • Hvad er G'Bizz?

  Hvis din virksomhed vil aflevere affald på genbrugspladserne i Vejle Kommune, skal virksomhedens køretøjer være tilmeldt Vejle Kommunes G’Bizz-ordning, inden de besøger genbrugspladserne første gang. Alle CVR-registrerede køretøjer bliver registreret via nummerpladelæser.

  Læs mere om nummerpladelæsere på genbrugspladserne

  Med G’Bizz-ordningen betaler din virksomhed pr. besøg på genbrugspladserne. Hvis
  virksomheden afleverer farligt affald, betaler den desuden et beløb pr. kilo farligt affald.

   

 • Hvilke køretøjer har adgang til genbrugspladserne?

  Alle køretøjer med en totalvægt på maksimalt 3500 kg har adgang til genbrugspladserne. Du må gerne hægte en trailer på dit køretøj.

 • Hvordan ved jeg, om min tilmelding er registreret?

  Når du har udfyldt den elektroniske tilmelding og trykket på "send", modtager du en mail, hvor du skal kvittere for oprettelsen. Når din konto er oprettet, kan du logge ind på siden via www.virk.dk med din virksomheds NemID.

 • Hvorfor skal jeg oplyse mit kreditkortnummer eller mit kontonummer?

  Betaling af besøg på genbrugspladserne opkræves én gang ved udgangen af hver måned.

  Hver dag sender vi en følgeseddel over dagens besøg på genbrugspladserne. På følgesedlen fremgår sted og tid og bilens registreringsnummer. Følgesedlerne danner grundlaget for den faktura, virksomheden modtager hver måned.

  Din virksomhed modtager opkrævningen 3-4 dage før sidste betalingsdato, så I har mulighed for at forholde jer til betalingen.

  Betalingen vil blive foretaget på månedens sidste bankdag.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg får nyt kreditkort eller nyt kontonummer?

  Du kan ændre dine oplysninger ved at logge ind på www.virk.dk med din virksomheds NemID. Ret oplysningerne, og tryk på "gem". Du ser nu en meddelelse om, at oplysningerne er ændret.

 • Kan jeg holde øje med, hvor ofte min virksomhed besøger genbrugspladserne?

  Så snart vi har registreret et besøg på genbrugspladserne i Vejle Kommune via nummerpladescanneren, kan du se den på din kontooversigt på din personlige G'Bizz-side.

  Du finder din G'bizz-side her

 • Er det frivilligt, om jeg vil være med i ordningen?

  Det er frivilligt, om man som virksomhed i Vejle Kommune, ønsker at gøre brug af kommunens genbrugspladser. Virksomheder, som gerne vil benytte genbrugspladserne, skal være tilmeldt G'Bizz-ordningen.

 • Hvad koster G'Bizz-ordningen?

  Tilmeldingen til ordningen er gratis, hvis du tilmelder dig, inden du besøger genbrugspladsen første gang.

  Når din virksomhed er tilmeldt, skal du kun betale, når du benytter genbrugspladsen. Du finder alle priserne for brug af genbrugspladsen her.

 • Kan jeg bruge G'Bizz-kontoen til at køre ind på andre kommuners genbrugspladser?

  Nej, du kan ikke bruge G'Bizz-kontoen til at køre ind på andre kommuners genbrugspladser. G'Bizz-kontoen giver adgang til de fire genbrugspladser i Vejle Kommune.

 • Hvad er en affaldsbærende enhed?

  En affaldsbærende enhed er enten et køretøj eller en trailer. Du må gerne medbringe affald i to affaldsbærende enheder, så koster det bare et ekstra adgangsgebyr.
  Hvis du medbringer affald i dit køretøj, er det én affaldsbærende enhed. Hvis du medbringer affald i en trailer, men ikke i dit køretøj, er det ligeledes én affaldsbærende enhed. Hvis du både medbringer affald i køretøjet og på en trailer, er det to affaldsbærende enheder. 

 • Hvor stor må min firmabil være?

  Der er adgang til genbrugspladsen for køretøjer, der har totalvægt på op til 3500 kg + trailer. 

 • Skal offentlige institutioner ha' en G'Bizz-konto?

  Ja, offentlige institutioner skal være tilmeldt G'Bizz-ordningen. Offentlige institutioner betaler desuden et storskraldsgebyr, fordi de - i modsætning til andre virksomheder - har lov til at benytte Vejle Kommunes storskraldsordning. 

 • Min bil har papegøjeplader, men jeg kommer kun med privataffald

  Har din bil papegøjeplader, og kommer du kun med privataffald på kommunens fire genbrugspladser, kan du med fordel udfylde en godkendelsesblanket og blive fritaget for opkrævning én gang for alle.

  Læs mere om, hvordan du godkender din papegøjepladebil til besøg med privataffald på kommunens genbrugspladser

 • Kan jeg aflevere privat affald i min bil på gule plader?

  Gulplade biler
  Kører du privat affald i en gulplade bil, skal den dog være frikøbt til privat anvendelse. Du kan købe et dagsbevis hos Skat.

  Fremvis dagsbeviset på genbrugspladsen, så bliver du ikke opkrævet noget for at aflevere affaldet. 

 • Hvad gør jeg med farligt affald?

  Som virksomhed i Vejle Kommune må du hvert år aflevere op til 200 kg farligt affald på genbrugspladsen.

 • Hvad gør jeg, når jeg skal bruge en kvittering på, hvad det er for typer farligt affald, jeg har afleveret?

  www.vejle.dk/deklaration kan du udfylde og printe et skema til deklaration af farligt affald. Deklarationen skal kvitteres af Ressourcer & Genbrug ved aflevering af dit farlige affald.

  Når dit farlige affald er vejet ind til automatisk betaling (fra den konto, du har tilmeldt dig i G'Bizz-ordningen, og hvor også adgangsgebyret bliver trukket fra), kan du få udskrevet en bon med totalvægten på det afleverede affald. Der bliver desuden sendt en kvitteringsmail til den tilmeldte email.

Kontakt Ressourcer & Genbrug

Voervej 12, 7120 Vejle Øst
Tlf. 76 81 28 00

Telefontid

 • Mandag til torsdag 8.00-15.00
 • Fredag 8.00-14.00

Fremmøde

 • Mandag til torsdag 8.00-15.30
 • Fredag 8.00-15.00

E-mail: ressourcergenbrug@vejle.dk

Brug Digital Post, hvis du sender personlige oplysninger.

Sidst opdateret: