Koldskålsknas

Koldskålsknas – en lækker og sund snack.

Brød, boller og grødSunde madpakker og mellemmåltider

Knas med masser af protein og fiber - lige til at holde dig mæt.

Smager skønt - også på en lille portion mager yoghurt naturel sammen med frisk frugt.

Ingredienser
300 g havregryn/ruggryn
150 g ekstra havregryn
Evt. 50 g puffede hvede- eller rugkerner
1 tsk. vanilje
3 æggehvider
50 g farin
50 g mandler


Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør æggehvide og sukker sammen, og lad det stå i ca. 5 minutter, indtil sukkeret begynder at opløse sig.
Hak mandlerne groft. Kom havregryn, evt. puffede kerner, mandler og vanilje i en skål.
Hæld æggehviden over i skålen med havregryn og rør godt rundt.
Hæld det ud på en bageplade med bagepapir og fordel det jævnt.
Bages i ovnen i ca. 25 min. Kig til det hver ca. 5 min. og rør lidt rundt i det. Det er færdigt, når det er gyldent.
Bland det med de 150 g havregryn.

TIP
Brug forskellige krydderier f.eks. kanel, kardemomme.