Mexicanske chips

Sundere Nachos med Guacamole og Salsa.

Chips og popkorn

Nachos med guacomole og salsa smager jo VILDT godt. Men nachos er måske ikke det sundeste valg. Derfor skal du prøve at lave denne sundere version af nachoschips af fuldkorns tortillapandekager.

Ingredienser
Fuldkorns tortillapandekager
Olie
Salt

Forslag til krydderier
Chilipulver
Hvidløgspulver
Kanelsukker

Dip
Salsa
Guacamole

Fremgangsmåde
Smør et tyndt lag olie på pandekagerne. Drys med salt og evt. krydderier.
Skær eller klip tortillaspandekagerne ud til trekanter. Du kan også vælge at bruge en småkageudstikker med skarpe kanter til at udstikke til sjove forme.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel chipsene i ét lag.
Bag chipsene i ovnen ved 170 grader i ca. 10 min. Ryk lidt rundt på dem, når der er gået 5 minutter.
Hold øje med dem, - de bliver hurtigt brune. 
Lad chipsene køle af på en bagerist og server dem med en god dip.