Rugknækbrød
Rugknækbrød – let og fiberrigt.
Brød, boller og grødSunde madpakker og mellemmåltider
Bag dit eget fiberrige knækbrød. Her er en let opskrift med mange forskellige smagsmuligheder.
10 stk.
Ingredienser
75 g havregryn
75 g rugmel/fuldkornshvedemel/fuldkornsspeltmel/hvid hvedemel
50 g kerner og frø fx solsikke, hørfrø og græskarkerner
½ tsk. bagepulver
½ tsk. fint salt
1 dl vand
1 spsk. rapsolie
Pynt
Hørfrø, krydderurter, revet mager ost 13%, kanel eller lignende.
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en
skål. Tilsæt vand, olie og rør dejen godt sammen.
Dejen skal være lidt klistret. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir i ca. tre mm. tykkelse.
Bages 20-25 min. ved 185° C, indtil de er gyldne.