Har I opgaver i din virksomhed, som ikke bliver løst i det daglige? Bruger dine faglærte medarbejdere tid på ufaglærte opgaver? Så er jobs til borgere med et socialt frikort måske løsningen.

Gør en forskel for udsatte borgere

Når du ansætter en medarbejder med et socialt frikort, er du med til at løfte sociale problemer i lokalsamfundet og gøre en stor forskel for udsatte borgere.

Det sociale frikort er en forsøgsordning, som din virksomhed kan blive en del af, hvis I ønsker at give en udsat borger bedre mulighed for at bidrage og opleve værdi i hverdagen, og samtidigt få løftet konkrete opgaver. Det kan eksempelvis være serviceopgaver, håndværksopgaver, pakke- og lagerarbejde eller andre opgaver, I har brug for at få løst.

Det handler ikke om at få løst en opgave hurtigt og effektivt, men om at være med til at gøre en forskel for en udsat borger.

Styrk jeres rummelighed og sammenhold i virksomheden

En medarbejder med et socialt frikort kan tilføre energi til din virksomhed og give jer nye perspektiver på opgaverne, der skal løses.

Medarbejderen kommer typisk fra en noget anden hverdag, og dette kan være med til at øge rummeligheden og sammenholdet i virksomheden. Samtidig styrker du virksomhedens CSR-profil ved at udvise et socialt ansvar. 

Sidst opdateret: